Documenten bijdrage activiteiten


Hier kunt u documenten downloaden die u kunt gebruiken voor het organiseren van activiteiten ter bevordering van de saamhorigheid, sociale verbintenis en/of leefbaarheid in uw wijk.

Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via dit contactformulier of mail naar info@broich.nl

 

Wij helpen u graag. 


 

Groene Kruis Heerlen-Hoensbroek verstrekt subsidie!

 

Heeft u of uw vereniging voorzichtig al weer nieuwe plannen om iets te organiseren?

 

Is er wel een plan maar geen geld of onvoldoende geld om het uit te voeren?

 

Er zijn weer mogelijkheden om, in co-financiering met andere geldgevers, plannen waar te maken. We snakken allemaal naar momenten waarop we weer samen iets kunnen ondernemen. Iets regelen voor de buurt of vereniging om de sociale contacten aan te halen.

 

Het Groene Kruis Heerlen ondersteunt projecten door middel van subsidie, in Heerlen en Parkstad, die het maatschappelijk welzijn bevorderen. 

Dit kan van alles zijn, te denken valt bijvoorbeeld aan een buurtproject, een project van een goededoelenorganisatie, een kleinschalig project.

Kortom, initiatieven door en voor inwoners van jong tot oud kunnen in aanmerking komen voor financiële ondersteuning van het Groene Kruis. 

 

De bestuursleden van het Groene Kruis beoordelen elke aanvraag en toetsen deze aan de vastgestelde voorwaarden. Dus heeft u of uw organisatie een project op stapel staan en voldoet dat aan onze voorwaarden, ondersteunen wij dat wellicht.

Wij vragen een projectomschrijving en een begroting. Kijk voor de voorwaarden en het aanvraagformulier op onze website: www.groenekruisheerlen.nl.

 

 

 

St. Groene Kruis Heerlen Hoensbroek

Ans Winkens  Voorzitter 

 

Mail naar: Jo Linders, secretaris: jlalinders@gmail.com

 

Download
aanvraag financiële bijdrage Groene Kruis Heerlen
Kopij wijkbladen Wintereditie 2021 .docx
Microsoft Word document 15.0 KB

Buurtactieregeling Heerlen

De gemeente geeft een subsidie aan inwoners of organisaties van bewoners van Heerlen die voor en met elkaar aan de slag gaan.
Voor meer informatie, klikt u hier.
Om direct naar het online formulier te gaan, klikt u hier.


Bijdrage vanuit buurtstichting BROICH

Met dit formulier kunt u bij BROICH een bijdrage aanvragen voor activiteiten die de sociale verbinding van uw wijk verhogen of in stand houden.
Als kleine tegenprestatie vragen wij u om ons logo te plaatsen op alle uitingen zoals posters, flyers, website en social media kanalen. (bijv onderaan de poster/flyer "mede mogelijk gemaakt door:" te plaatsen)


Is er iets niet duidelijk of heeft u ergens hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mail naar info@broich.nl

Download
Aanvraag Formulier bijdrage BROICH
Formulier downloaden, invullen en mailen naar info@broich.nl . Of uitprinten, invullen en opsturen.
Aanvraag broich nieuw2 2021.docx
Microsoft Word document 87.2 KB
Download
Logo BROICH
Dit logo kunt u downloaden om te gebruiken op posters, flyers, websites en/of social media kanalen
logo BROICH.png
Portable Network Grafik formaat 477.2 KB